Infomedics betaling

De rekening

De kosten
De tandartsrekening is opgebouwd uit verschillende verrichtingen tijdens een behandeling. Op de rekening staat elke verrichting omschreven met een code en de datum waarop de behandeling is uitgevoerd.

Betalingswijzen
Indien Infomedics een overeenkomst heeft met uw zorgzekeraar, dan wordt de nota direct doorgestuurd naar uw verzekering en ontvangt u via Infomedics, of via uw verzekering een zogenoemde "restnota" voor het niet vergoede gedeelte. Indien er geen overeenkomst bestaat met uw zorgverzekeraar dan ontvangt u zelf de gehele nota. Bent u verzekerd voor tandheelkundige zorg die geen overeenkomst heeft met Infomedics, dan kunt u, na betaling van Infomedics, zelf de kosten declareren bij uw verzekering.
Voor nadere informatie of vragen over uw rekening verwijzen wij u naar Infomedics.

Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Uw gegevens zijn veilig

Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u hier.

Wat staat er op uw zorgrekening?

Uw rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld. Wilt u weten welke tarieven voor tandheelkunde er zijn? Kijk dan hier.

Uw rekening op papier of online?

Als u uw rekening online wilt afhandelen heeft onze praktijk uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar uw rekening klaarstaat. Als u inlogt op uw Infomedics portaal, vult u de SMS-code in die u van Infomedics ontvangt. Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen, dan kunt u dat op uw portaal zo instellen. 

Betalingsregeling

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 0900-404 94 04 (€ 0,35 per gesprek). Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.

Röntgen & Raziei, tandartsen | een glimlach is het mooiste wat je kan dragen
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.